новини

Предимствата на електрическите ролетни щори МСА, автоматизирани с технологиите RTS и io

През последните години автоматичните устройства за свързване са все по-търсени навсякъде по света. Те се прилагат в различни области, най-важната от които е недвижимото имущество. В така наречените „свързани домове“, основна роля играят електрическите ролетни щори като тези на МСА, чието монтиране донася множество предимства на използващите ги като например автономност, комфорт, сигурност и икономия на енергия.

Прочети още »

Промоция

Секционните гаражни врати могат да бъдат оборудвани с прозорци с различни форми и размери. Те обаче могат и да имат още по-голяма остъклена повърхност, отколкото ако са с прозорци ако замените стандартния сандвич-панел с друг, прозрачен панел. Тези панели се наричат остъклени или прозрачни и представляват алуминиева рамка (която може да бъде боядисана във всички цветове по RAL) и стъклопакет (всъщност двоен плексиглас). Така вашата врата изглежда перфектно.

Прочети още »

Ролетните щори МСА отговарят на клас 2 за защита от вятър

Външните щори на МСА се изработват по поръчка, в зависимост от размерите на светлия отвор на прозореца, в зависимост от различните конструктивни ситуации и при спазване на клас 2 за защита от вятър.

Прочети още »

Възможности за конфигуриране на ролетната врата

Ролетните гаражни врати се изработват от ламели от 77 мм, направени от алуминий отвън и полиуретанова пяна отвътре. Те са идеални са затваряне на неголеми гаражи, при които не може да се използва секционна врата.

Прочети още »

Секционни врати с торсионни пружини, гарантирани за 100 000 цикъла

Секционните гаражни врати се задвижват ръчно или с мотор, а повдигането им под тавана се извършва с помощта на система от пружини (торсионни или тракционни). Пружините имат за цел да държат тежестта на панелите на вратата в условия на сигурност и затова калибрирането им в завода е изключително важно за функционирането на цялата врата.

Прочети още »

Фабрично разпробиване на дупки за пантите или пробиване при монтажа? Разликата се усеща с времето

Панелите, от които са изработени гаражните врати се свързват помежду си с панти. За да могат пантите да бъдат фиксирани върху панелите, последните трябва да бъдат продупчени. Начинът, по който се пробиват тези дупки, е изключително важен за устойчивостта на вратата във времето и за поддържането на оптималния външен вид на панелите.

Прочети още »

Гаражна врата с тихо задвижване, благодарение на използването на тефлонови втулки за ролки

Увеличен комфорт, благодарение на тихото задвижване на гаражната врата. МСА въведе този аксесоар за секционните гаражни врати Optima и Vogue: втулката за остта на ролката е изработена от тефлон, за да се намали шума на врата при задвижването й.

Прочети още »

Секционните врати Benefit XL, изпитани в лаборатория в Швеция. Качество без кусур

Привърженици сме на добре направените неща, които функционират оптимално в продължение на дълго време. Искаме продуктите ни да работят в условия на сигурност толкова години, че моментът, в който са били закупени, вече да е просто носталгичен спомен.

Прочети още »

Системата за управление на МСА е международно сертифицирана. Сигурност и качество, гарантирани от TU

За да отговори на най-високите стандарти за качество и сигурност пред клиентите си и за да спазва действащите норми в Европейския Съюз, системата за управление на МСА е сертифицирана и акредитирана в съответствие с ISO 9001:2008 чрез TUVRheinland ID 9105038385, сертификат номер 01 100 133 1909.

Прочети още »

Увеличена сигурност: Новият КОМПЛЕКТ за затваряне на проходната врата в 3 точки

Лансирахме нов КОМПЛЕКТ за затваряне на проходната врата в три точки.

Системата за затваряне в 3 точки носи най-вече повече сигурност..

Прочети още »

MCA, лидерът на пазара на гаражни врати в Румъния, завърши 2014 с оборот от 7,5 милиона евро

МСА Груп, най-големият производител на секционни гаражни врати и външни ролетни щори в Румъния, завърши 2014 година с оборот от 7,5 милиона евро. Пазарът се запази на същото равнище спрямо предходната година.

Прочети още »

MCA лансира автоматизации за плъзгащи се портали Starter+ и Runner от Sommer

От април 2015 МСА лансира две нови автоматизации за портали на Зомер (Sommer) Германия: STArter+ и RUNner. Това са продукти от последно поколение, плод на стратегията за постоянно развитие и подобряване на продуктите Sommer.

Прочети още »

Колко важна е дебелината на стоманената ламарина, от която са изработени панелите на секционните вра

Секционните врати са изработени от сандвич-панели, нарязани в зависимост от размерите на светлия отвор, който трябва да бъде покрит. Стоманената ламарина, от която са направени панелите може да е с различна дебелина.

Прочети още »

МСА Груп представя за първи път алуминиеви портали и огради на панаира Конструкт Експо Румъния 2014

Производителят МСА Груп, разполагащ с най-голямата фабрика за секционни гаражни врати в Югоизточна Европа, участва в международното изложение Конструкт Експо 2014, което ще се проведе в Букурещ от 10 до 13 април.

Прочети още »

Как да намалим сметката за отопление през зимата с 10%

Зимата идва с бързи стъпки и със сигурност мислите как да направите така, че отоплението в дома ви да бъде по-ефикасно и по-евтино. Специалистите от МСА препоръчват използването на топлоизолираните ролетни щори, които намаляват вашата сметка с 10%. Направени изследвания от френски специалисти потвърждават тези заключения.

Прочети още »

На всеки 15 минути от фабриката на МСА излиза по една врата. За 15 години са монтирани над 60 000 вр

Най-големият производител на секционни гаражни врати в югоизточна Европа е достигнал ритъм от една произведена врата на всеки 15 минути. МСА има опит от над 15 години в сектора и е произвел над 60 000 гаражни врати.

Прочети още »

Охранителни ролетки МСА за Mega Image Concept Store в Букурещ (част от веригата Delhaize, оперираща

МСА Румъния, лидер на местния пазар на секционни врати, достави охранителните ролетки за най-големия супермаркет от веригата Mega Image в Румъния. Това е вторият Concept Store на белгийската верига, който се открива в Букурещ.

Прочети още »

МСА Груп ще затвори вратите си за зимните празници между 21 декември 2013  и 5 януари 2014

фабриката и офисите ни ще са затворени за зимните празници в периода 21 декември 2013 - 5 януари 2014.

Прочети още »

10 причини да поставите ролетни щори с топлинна изолация от МСА

Всички ролетните щори МСА разполагат с топлоизолация. Тези щори осигуряват не само сянка и прохлада, и то по естествен начин, но и помагат за запазването на топлината вътре в жилището ви през студените месеци.

Прочети още »

Топлоизолираните ролетни щори са снабдени със система за вентилация

Топлоизолираните ролетни щори на МСА са направени от алуминиеви ламели и притежават множество предимства, свързани с топлинната защита на вашия дом: през лятото те защитават жилището ви от слънчевата енергия, а през зимата подпомагат задържането на топлината в стаята.

Прочети още »

Ново изследване : външните ролетни щори намаляват топлинните загуби през прозорците с 30%

Тъй като 25% от топлинните загуби се дължат на прозорците, изолирането им с помощта на ролетни щори с топлинна изолация е един от най-ефикасните методи за икономия на енергия. Едно международно изследване доказа, че поставянето на външни ролетни щори намалява загубата на топлина през прозорците с над 30% и допринася значително за намаляването на сметката ви за отопление.

Прочети още »

MCA участва в международния панаир Casa Mea /Каса Мя/ в Букурещ, Румъния

МСА Груп, най-големият производител на гаражни врати в Румъния, участва в международния панаир Каса Мя, който ще се проведе между 16 и 19 май 2013 в комплекса Ромаеро Баняса в румънската столица Букурещ. Каним ви да посетите щанда на МСА!

Прочети още »

MCA участва в международния панаир Амбиент Експо (Ambient Expo 2013) в Букурещ

МСА Груп, най-големият производител на гаражни врати в Румъния, участва в международния панаир Амбиент Експо, който ще се проведе между 18 и 21 април 2013 в комплекса Ромекспо в румънската столица Букурещ.

Прочети още »

Гаражни врати със стил за сгради със стил - MCA VOGUE

В рамките на Международния панаир в Пловдив, България, МСА ви представя гаражната врата MCA VOGUE. Тази гаражна врата има съвсем различен дизайн в сравнение с обикновените секционни гаражни врати. Този продукт е създаден, за да се впише в естетиката на модерните постройки – врата със стил за сгради със стил. Вратата е украсена с елементи от инокс, напомнящи електронна схема.

Прочети още »

MCA PowerDoor – гаражните врати, които произвеждат електричество за дома

На Международния технически панаир в Пловдив (24-29 септември) ще бъде представена за първи път на българския пазар гаражната врата MCA Power Door, която произвежда електричество с помощта на вградените в нея органични фотоволтаични клетки. Вратата е напълно независима от външен енергиен източник и може да отдава излишното произведено от нея електричество на други уреди в дома.

Прочети още »

Новите продукти на МСА, представени на Международния технически панаир в Пловдив

Последните достижения на развойния отдел на МСА ще бъдат представени на Международния технически панаир, който ще се проведе в периода 24-29 септември 2012 в Пловдив, България.

Прочети още »

.
©2012 MILCA SRL. |  A.N.P.C. - www.anpc.ro