новини

MCA участва в международния панаир Casa Mea /Каса Мя/ в Букурещ, Румъния

МСА Груп, най-големият производител на гаражни врати в Румъния, участва в международния панаир Каса Мя, който ще се проведе между 16 и 19 май 2013 в комплекса Ромаеро Баняса в румънската столица Букурещ. Каним ви да посетите щанда на МСА!

Звездата на щанда МСА се казва „Vogue Circuite”

Тази година на Каса Мя МСА ще представи за първи път модела на врата-уникат „Vogue Circuite” (виж снимката). Стилните гаражните врати МСА Vogue са персонализирани продукти уникат за къщи с елегантен дизайн. Тези врати са украсени с елементи от инокс, които придават на вашата фасада стил и елегантност.

Power Door произвежда електричество

МСА ще се представи и с иновативната гаражна врата Power Door, която произвежда електроенергия за целия дом. Тази врата е снабдена с два слънчеви панела с фотоволтаични клетки, които улавят слънчевата светлина и я превръщат в електроенергия.

На нашия щанд ще може да видите и модела FullVision, индустриална гаражна врата с напълно остъклени панели – идеалното решение за затваряне на търговски помещения. МСА ще представи също така ролетните щори Unibox (с вградена кутия) и Outbox (с външна кутия).

Адрес на Ромаеро Баняса:

44, Ficusului Blvd., Bucharest, Romania

За допълнителна информация относно събитието:

* обадете се на 0040 745062270

* пишете ни на pr@mcagrup.com (subject= Casa Mea)

* посетете секцията Новини на сайта MCA

Повече за МСА Груп

Снимки с продуктите на MCA

Видео с продуктите на MCA

Благодарим Ви,

Екипът на МСА Груп

.
©2012 MILCA SRL. |  A.N.P.C. - www.anpc.ro